Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за маслото на двигателя
Collapse
X
-
Относно филтъра,да,така е,затова винаги сменям с маслото,даже не знаех,че има хора,които не го сменят заедно със маслото.В случая,бавното качване на маслото беше на личната ми Мазда 323ф 1.8 16кл,която нямаше проблеми с налягането на маслото или с филтъра,защото с 5в масло,лампата гаснеше със завъртането на стартера.alfa 159 1,8 mpi/lpg
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеОтносно филтъра,да,така е,затова винаги сменям с маслото,даже не знаех,че има хора,които не го сменят заедно със маслото.В случая,бавното качване на маслото беше на личната ми Мазда 323ф 1.8 16кл,която нямаше проблеми с налягането на маслото или с филтъра,защото с 5в масло,лампата гаснеше със завъртането на стартера.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение1500S ...175 а точно навлизаше в жълтото оборотомера...гаранция щеше да направи 190+ ...но положението стана много страшно вътре...и ме хвана страх да я изпъна до края....По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеОтдаваме и още как - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=62908
маслен филтър
BOSCH - Кат. №: 0 451 103 354
Характеристики
диаметър [mm]
80
височина [mm]
79
резба
M 20 x 1,5
налягане на отваряне блокиране на обратен ход [bar]
0,12
налягане на отваряне на обходен клапан [bar]
1,2
маслен филтър
MANN-FILTER - Кат. №: W 714/4
Характеристики
външен диаметър [mm]
76
вътрешен диаметър 1 [mm]
62
вътрешен диаметър 2 [mm]
71
мярка на резбата
M 20 x 1.5
височина [mm]
79
допълващ артикул /допълваща информация 2
С един възвратен клапан
налягане на отваряне на обходен клапан [bar]
1,2
Номер артикул на препоръчан специален инструмент
Ls 7156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
На МАНН съм си заплюл това, ама трябва да премеря дали ще влезе....
W719/22
Иначе за мен е важно и да прекарва повече масло за единица време.......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 09:52."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеОсвен, че си неграмотен, си и нагъл - има интернет, поинтересувай се дали няма температури около 40 градуса тази година - или 37-38-39 е много далеч от 40? Сега ми е интересно да покажеш и къде пише, че масло с индекс 30 е за до 40 градуса?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеСлед като си открил интернта и си много грамотен вероятно ще можеш и сам да се оправиш .Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа МАНН съм си заплюл това, ама трябва да премеря дали ще влезе....
w719/14
Иначе за мен е важно и да прекарва повече масло за единица време.......156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеТвойта кола ако седи по сянките, хората си ги карат по слънцето!!!
А там е доста напечено!
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Информирай се ти!!!
Вижте момчета нито искам да се заяждам нито съм казъл че 5w40 не е по добро за жега това което казвам е, че човека отворил темата няма да има проблем да кара с 5w30 при нормална експлоатация; нямам повече какво да кажа, а и не искамsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеФиг. 1 Температурните диапазони на работоспособност на често употребяваните зимни, летни и всесезонни масла.Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеТемпературата уви се мери на сянка дано глупаците от SAE дето са изготвили стандарта да са се сетили, че на асфалта е по-топло, и че на някой ще хрумне да кара не по сянкитеAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеТемпературата уви се мери на сянка дано глупаците от SAE дето са изготвили стандарта да са се сетили, че на асфалта е по-топло, и че на някой ще хрумне да кара не по сянките
Вижте момчета нито искам да се заяждам нито съм казъл че 5w40 не е по добро за жега това което казвам е, че човека отворил темата няма да има проблем да кара с 5w30 при нормална експлоатация; нямам повече какво да кажа, а и не искам
сега съм със зелено флорисцентно сменям го всяка година макар че минавам към 10к км .Това масло надвишава харектеристиките на колата156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНа МАНН съм си заплюл това, ама трябва да премеря дали ще влезе....
w719/14
Иначе за мен е важно и да прекарва повече масло за единица време.......
справка
Author(s): M. L. Haviland - Fuels and Lubricants Dept. General Motors Research Labs. Warren, MI
J. L. Linden - Fuels and Lubricants Dept. General Motors Research Labs. Warren, MI
посочвам източник в случай че някой по взискателен колега отново тръгне да ми пише: на теб кой ти каза , ма тва ся къде го видя или тем подобни глупости които отказвам да коментирам .....Last edited by dimo; d.m.y г., 00:55.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщениеМоята е със 5/30 от 2 години работи тихо не трака него гори
сега съм със зелено флорисцентно сменям го всяка година макар че минавам към 10к км .Това масло надвишава харектеристиките на колата
на кола с чип и без никакви проблеми с мотора- 1.9JTDsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment